امروز : چهارشنبه ۱۴۰۳ چهاردهم آذر
سامانه اطلاع رسانی و خرید و فروش برج ها و مجتمع های تجاری ایران
سامانه اطلاع رسانی و خرید و فروش برج ها و مجتمع های تجاری ایران

کارگزاری فروش - مهندس سراج 09152088361


 تصویب 10 پروژه مشارکتی و سرمایه‌گذاری طی 8 ماهه گذشته در شورای اسلامی شهر مشهد

تاريخ : ۱۳۹۴/۲/۲۲
رییس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد از تصویب 10 پروژه سرمایه‌گذاری و مشارکتی طی 8 ماه گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت اقتصادی شهرداری مشهد، سید عبدالکریم جوادی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: رویکرد شورای چهارم، سوق دادن شیب خدمات شهری به سمت مناطق کم‌برخوردار می‌باشد که در این راستا، کارهای اگر چه کوچک اما خوبی انجام شده است.
وی با اشاره به تحقق 32 درصدی بودجه معاونت اقتصادی شهرداری مشهد در سال 92 افزود: در حوزه بودجه نیز تلاش‌های خوبی انجام شد که از آن جمله می‌توان به تحقق 80 درصدی بودجه سال 93 معاونت اقتصادی اشاره کرد.
پیش‌بینی تحقق 100 درصدی بودجه 6200 میلیارد تومانی معاونت اقتصادی
رییس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: در مدت 8 ماهه مدیریت بنده در این کمیسیون، 10 پروژه مشارکتی و اقتصادی به تصویب رسیده است که اگر 50 درصد از برنامه‌های پیش‌روی معاونت اقتصادی در سال جاری انجام شود شاهد تحقق 100 درصدی بودجه سال 94 این معاونت خواهیم بود.
جوادی عنوان کرد: با تحقق بودجه صورت گرفته در سال گذشته دو بدهی بزرگ مربوط به دو بانک تجارت و سپه تسویه حساب شد و عملا این دو بانک را به عرصه سرمایه‌گذاری شهر وارد کرد که اگر این بدهی‌ها باقی می‌ماند رقم آن در سال جاری با سودهای متعلقه به یک و نیم برابر افزایش می‌یافت.
موفق به کسب درآمد گردشگری برای مشهد از 25 میلیون زائر داخلی و خارجی نشده‌ایم
وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف شورای چهارم رونق بخشیدن به فضای کسب و کار شهر می‌باشد، ادامه داد: درحال حاضر بیش از 25 میلیون زائر در سال به مشهد سفر می‌کنند که دو میلیون نفر از آن‌ها طبق آمار رسمی خارجی می‌باشند اما متاسفانه در کسب درآمد گردشگری نسبت به سایر کشورها موفق عمل نکرده‌ایم.
رییس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد گفت: بیشترین مشکلات اقتصادی کشور ما بیشتر از تحریم‌ها، حاصل مشکلات مدیریتی موجود است که ما تلاش داریم اینگونه مشکلات را در شهرداری مشهد کاهش داده و هماهنگی بیشتری در این ابر سازمان ایجاد نماییم.
جوادی افزود: در هر تغییر مدیریتی معمولا یک توقف و خلاءی در فعالیت‌ها ایجاد می‌شود که با روی کار آمدن شورای چهارم متاسفانه شایعاتی مبنی بر اعتقاد این شورا به تعطیلی فعالیت‌های اقتصادی ایجاد شد اما با گذشت زمان مردم نتایج فعالیت‌های خوب این شورا را مشاهده می‌کنند.
وی ادامه داد: اگر چه هنگام بررسی برخی لوایح مخالف هستم اما بعد از تصویب از مصوبه دفاع می‌کنم.
5000 میلیارد ریال سهم شهرداری از پروژه مهر و ماه
رییس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد در مورد پروژه مهر و ماه نیز اظهار کرد: این پروژه ابتدا مقرر بود که 17 طبقه باشد اما 17 عضو شورای اسلامی شهر به 54 طبقه بودن آن رای دادند تا سهم شهرداری از این بلند مرتبه‌سازی در مکانی مناسب به 5000 میلیارد ریال برسد.
جوادی ادامه داد: این پروژه مجوزات لازم را داراست و اکثر اعضای کمیسیون ماده 5 نیز با آن موافقت خود را اعلام کرده‌اند.
احداث مجتمع‌های تجاری و کاستن از تجاری خطی نیاز مبرم شهر مشهد
وی اعتقاد برخی مبنی بر اشباع تجاری‌سازی در مشهد را رد کرد و خاطرنشان ساخت: باید با جایگزین ساختن مجتمع‌های تجاری به جای تجاری خطی، علاوه بر رفع نیازهای شهروندان و زائران، باعث کاهش سفرهای شهر و در نتیجه کاهش ترافیک و آلودگی هوای شهر شویم.
رییس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی متاسفانه تاکنون از فرصت حرم مطهر امام رضا (ع) برای جذب سرمایه‌گذار استفاده نشده است که این کاستی باید با کمک گرفتن از دولت و با ایجاد امنیت سرمایه‌گذاری مرتفع گردد.
به جای دور ریختن منابع ملی درتخریب ساختمان‌های متخلف، نظارت‌ها را بیشتر کنیم
جوادی ادامه داد: جهت تسریع و تسهیل سرمایه‌گذاری در شهر، فرآیندهای مربوطه را به 58 روز کاهش دادیم و در حال تهیه و تصویب بسته‌های سرمایه‌گذاری آماده برای ارائه به سرمایه‌گذاران هستیم تا این زمان به چند روز کاهش یابد.
وی با اشاره به رویکرد اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از اسراف‌ها در بودجه سال 94 شهرداری مشهد تصریح کرد: در حوزه ساخت و سازها اعتقاد دارم به جای اینکه با تخریب ساختمان‌ها موجب هدر رفت منابع ملی شویم باید با قوی‌تر کردن نظارت‌ها، جلوی تخلف را بگیریم.