سازه و نما
سازه مجتمع قصر آسمان فلزی با سیستم تیوپ و از نوع پیچ و مهره ای می باشد (Stractural Tube System)، این سازه از سطح فونداسیون تا طبقه فوقانی 185 متر ارتفاع دارد ، این نوع سازه اولین بار در برج سیرز شیکاگو استفاده شده است، از این سازه در ساخت برج های بلند مرتبه استفاده می گردد، بهره مندی از این نوع سازه علاوه بر بالا بردن سرعت اجرایی سبب مقاومت بالای ساختمان در برابر عوامل طبیعی مانند زلزله و بادهای شدید می گردد.
در این طرح از تیرها و ستون های صلب با فاصله کم در شبکه خارجی استفاده می گردد این امر سبب می گردد فاصله ستون های داخلی بیشتر می گردد و این فاصله بیشتر به ایجاد وید بزرگتر در داخل ساختمان کمک شایانی می نماید.
فونداسیون مجتمع قصر آسمان نیز پس از گودبرداری به ارتفاع 25 متر به صورت یکپارچه و به ارتفاع 2 متر انجام شده است. به منظور زیبایی و بالا بردن عمر مفید ساختمان از ترکیب ورق کامپوزیت پنل- سنگ سفید و شیشه اسپایدری استفاده می گردد. پنجره ها در پروژه قصر آسمان از نوع دوجداره PVC که عایق مناسبی برای صدا و جلوگیری از هدر رفت انرژی به شمار می آید انتخاب شده است . در انتخاب کلیه مواد و مصالح مصرفی پروژه رعایت قوانین شهرسازی و مبحث 19 مقررات ملی ساختمان و صرفه جویی در مصرف انرژی در نظر گرفته شده است
فرایند ساخت و ساز
فاز اول قصر آسمان سازه ای است 40 طبقه با کاربری های متنوع تجاری - اداری - مسکونی و تفریحی ، در طراحی اولیه پروژه جهت کاربری های تفریحی 2 طبقه (-4 و -2)، تجاری 8 طبقه (-1 الی 6)، اداری 13 طبقه (10 الی 22)، مسکونی 8 طبقه (28 الی 34 و 35 پنت هاوس)، رستوران 4 طبقه، طبقات (7 و 8 طبقه فست فود 23 و 24 رستوران ملل)، تالار 2 طبقه (26 و 26) و تأسیسات 3 طبقه در نظر گرفته شده است.
تاسیسات مکانیکی
بهینه سازی مصرف انرژی، عمر مفید، راندمان بالا و... از عواملی هستند که در انتخاب و طراحی تأسیسات مکانیکی و الکتریکی مجتمع قصر آسمان از اهمیت بالایی برخورداری هستند، به همین منظور تأسیسات برج قصر آسمان به 3 بخش مجزا تقسیم بندی شده است، این زون بندی در طبقه -3 جهت واحدهای تجاری، طبقه 9 جهت واحدهای اداری و تالارها و طبقه 27 جهت واحدهای مسکونی در نظر گرفته شده است.
سیستم سرمایش و گرمایش: در طراحی سیستم سرمایش و گرمایش مجتمع قصر آسمان از فن آوری های روز دنیا بهره گیری شده و کلیه استانداردها و قوانین مربوط به مبحث 19 مقررات ملی ساختمان رعایت گردیده اند. برای تأمین گرمایش و انرژی لازم جهت آبگرم مصرفی در مجتمع قصرآسمان از موتورخانه مرکزی و دیگ های فولادی در هر زون تأسیساتی استفاده می گردد. سرمایش برج نیز توسط چیلرهای تراکمی همراه با فن کوئل تأمین می گردد. سیستم هوای تازه که توسط هواسازها ایجاد می گردد تأمین کننده هوای تازه در داخل واحدها و مشاعات مجتمع می باشد، اگزاست فن های مناسب نیز جهت مکش هوا به صورت مطلوب تأثیرگذار در تهویه هوا، در فصول مختلف سال می باشد. آبرسانی به واحدهای تجاری- اداری و مسکونی توسط بوستر پمپ های مستقل مخازن ذخیره آب در هر زون تأسیساتی تأمین می گردد، آب مورد نیاز هر بخش از مجتمع پس از ذخیره جهت مصارف آبرسانی، آتش نشانی و تهویه مطبوع به بخش های مختلف انتقال می یابد.
تاسیسات الکتریکی
تأمین برق مجتمع توسط شبکه سراسری ، به صورت مجزا و از محل پست برق ورودی مجتمع صورت می پذیرد، برق مورد نیاز هر واحد پس از انتقال توسط باس داکت ها در طبقات توزیع و پس از عبور از کنتور مجزا هر واحد جهت مصرف به واحد مربوطه منتقل می گردد.
تأمین برق اضطراری برای پمپ های آتش نشانی، آبرسانی، تجهیزات حفاظتی، روشنایی عمومی و روشنایی کلیه واحدهای برج قصر آسمان به صورت خودکار و توسط دیزل ژنراتورهای تأمین برق اضطراری پیش بینی شده است.
بهره مندی از سیستم های حفاظتی مانند دوربین های مدار بسته (در مشاعات و داکت های تأسیساتی) ، مرکز مانیتورینگ، سیستم های صوتی در طبقات تجاری، سیستم برق گیر، آنتن و ماهواره مرکزی و امکانات مخابراتی نظیر فراهم آوری بستر 2 خط تلفن برای واحدهای تجاری، 4 خط تلفن برای واحدهای اداری؛ 2 خط تلفن جهت واحدهای مسکونی و همچنین کنترل مجتمع توسط سیستم های هوشمند مدیریت ساختمان( Bms) را می توان بخش كوچكي از تأسیسات الکتریکی مدرن به کار رفته در مجتمع قصر آسمان به شمار آورد.
اعلان و اطفاء حریق نیز به عنوان یکی از مهمترین بخش های تأسیساتی مجتمع های بلند مرتبه باید مورد توجه ویژه واقع گردد، بر همین اساس استفاده از دتکتور حساس به دود و گرما در داخل واحدها و محل های عمومی جهت اعلان و Fire Box در طبقات جهت اطفاء، سبب ایجاد آرامش خاطر و ایمنی بالا مجتمع قصر آسمان خواهد شد.