طراحی پروژه با تحقیقاتی بر روی نوع مناسب نمک های محلی و ترکیبات ان با صمغ های طبیعی شروع شد و در ادامه طراحی دیواره ها و سقف و پلکان جهت ایجاد نگاهی مدرن به غارهای نمکی انجام شد.
نام پروژه: رستوران نمک
زیر بنای کل پروژه: ١۵٠ متر مربع
تعداد طبقات: ۲ طبقه
محل پروژه: شیراز- خیابان عفیف آباد
طراح: مهندس علیرضا امتیاز
گروه طراحی: گروه طراحی امتیاز
کارفرما: فرهاد فخر پور
نمک به عنوان قوی ترین و ایمن ترین عنصر طبیعی با خاصیت گند زدایی جهت طراحی یک رستوران با اهداف معماری سبز مورد توجه گروه طراحی امتیاز قرار گرفت.
نمک طبیعی با انتشار یون های cl۲ و o۲ هوای پیرامون خود را تصفیه نموده و هوای الوده شهری را به نحوی فیلتر مینماید.
گروه طراحی امتیاز با توجه به قرار گیری معادن نمک طبیعی و دریاچه ها در نزدیکی پروژه که از انها نمک تهیه میشود ، بر آن شد که کل رستوران را از اشکال مختلف نمک چون پودر ، سنگ و لایه های فشرده نمکی بسازد.
طراحی پروژه با تحقیقاتی بر روی نوع مناسب نمک های محلی و ترکیبات ان با صمغ های طبیعی شروع شد و در ادامه طراحی دیواره ها و سقف و پلکان جهت ایجاد نگاهی مدرن به غارهای نمکی انجام شد.
در طراحی دیواره های داخلی و خارجی پروژه ایجاد حس پیوستگی فضایی و ایجاد فضایی مدرن و در عین حال نزدیک به طبیعت مد نظر بوده است.
دیواره ها و سکو های نشیمن با الهام از لایه بندی غارهای نمکی و به صورت مدرن طراحی شدند به نحوی که پاسخگوی مراجعین رستوران و عملکرد های خاص آن چون اشپزخانه و کانتر فروش باشد.
طراحی پلکان علاوه بر تمامی نکات اجرایی می بایست در امتداد دیواره های شکل دهنده فضا باشد و امتداد فضای طبقه پایین را با حرکتی پیچشی به طبقه بالا منتقل کند.
کف پله ها و صندلی ها و دستگیره درب ورودی از ذوب قوطی های نوشابه المینیومی جمع آوری شده از رستوران های پیرامون پروژه ، ریخته گری شدند.
قوطی های نوشابه بازیافتی نیاز به دمای ذوب پایین تری داشتند و مصرف انرژی را در عملیات ریخته گری کاهش می داد. کلیه میز ها از سنگ نمک طبیعی و توسط گروه طراحی امتیاز ، طراحی و ساخته شدند.
همچنین صندلی ها به صورت اختصاصی برای پروژه طراحی و با المینیوم ریخته گری شدند.
همه اتصالات شیشه ها و دستگیره درب ورودی نیز برای این پروژه طراحی و ریخته گری شده است.
زیر بنای کل پروژه ١۵٠ متر مربع در دو طبقه است.