ین پروژه در شهر مسکو روسیه اجرا شده که فضایی به مساحت 21 هزار و 184 متر مربع را به خود اختصاص داده است. هر یک از طبقات این ساختمان اداری با استفاده از پلکانهای برقی مارپیچی به هم راه پیدا می کنند. البته باید به این نکته اشاره کرد که این طرح مارپیچی داخل ساختمان طبق نظم و قاعده خاصی طراحی شده است. زاویه هریک از این پلکانها به گونهای است که وقتی در هر طبقه بایستیم می توانیم طبقات دیگر را به طور کامل مشاهده کرده و حتی گوشههای هر طبقه را نیز به صورت واضح ملاحظه کنیم.
از دیگر مزیتهای اینگونه طراحی مارپیچی پلکان ها این است که هدایت تابش نور و ایجاد رقص نور با زاویه های تیز و شکننده در آن لحاظ شده است.
گروه معماری زاها حدید هدف از این نوع معماری داخلی را هم ایجاد فضایی آرامشبخش برای کارکنان اعلام کرده و هم درنظر دارد با استفاده از هدایت نور، مصرف انرژی در این ساختمان اداری را به حداقل میزان ممکن برساند.
در واقع یک سقف کاذب با شیشههای درخشان و براق برای این فضای پلکانی مارپیچی درنظر گرفته شده که نور منتشرشده از آن با استفاده از زاویههای تند و مارپیچی پلکانها هدایت میشود و در نهایت با شیب تندی سالن اصلی هر یک از طبقات ساختمان را پوشش میدهد. از این رو در طول روز نور مناسبی در کل فضای داخلی ساختمان پخش میشود و دیگر نیازی به مصرف مضاعف انرژی برق نخواهد بود.